Sensörlü Dezenfektan Makinesi

 Sensörlü Dezenfektan Makinesi

Sensörlü El Dezenfektan Makinesi

Sensörlü el dezenfektan makinesi; içerisinde bulunan sensörler sayesinde, kullanıcı elini uzatınca otomatik olarak dezenfektanı kullanıcının eline belli bir miktar sıkan, makinadır. Covid-19 virüsü nedeni ile kullanımı yaygınlaşan ve kullanım açısından kolaylık sağlayan sensörlü el dezenfektan makinasına gün geçtikçe talep artmaktadır. Sensörlü el dezenfektan makinası; dezenfektan tankı, gövde, sensör ve püskürtme başlığı ve motordan oluşmaktadır.

Sensörlü Dezenfektan Makinasi Çeşitleri

Sensörlü dezenfektan makineleri genel olarak 4 farklı çeşitle karşımıza çıkar. Bunlar ayaklı, duvara asılan ve bunların akülü-prize tak çalıştır çeşitleri mevcuttur.  Bunların tercihleri kullanım alanlarına göre değişmektedir. Duruma göre ayaklı veya duvar’a asılan sensörlü dezenfektan makine çeşitleri tercih edilirken;
kullanılacak yere göre akülü veya prizli sensörlü dezenfektan makineleri tercih edilir. İnsanların yoğun olarak kullandığı alanlarda genel olarak prize takılan, dezenfektan depo hacmi büyük, ayaklı modeller kullanılmaktadır. Ayaklı modelin en büyük avantajı istenildiği yere rahatlıkla taşınabilmesidir. Okulumuz Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (K-TEK) taşınabilir sensörlü el dezenfektan makinesi üretiminde önde gelen kurumlardandır. Üretimini yaptığımız sensörlü el dezenfektan makinası birçok işletme, kurum ve kuruluş tarafından tercih edilmektedir.

Sensörlü El Dezenfektan Makinası Avantajları

Sensörlü el dezenfektan makinesi kamu kuruluşları, özel işletmeler, okullar, kafeteryalar, kütüphaneler, süpermarketler, restoranlar gibi insanların yoğun, virüsün daha sık bulaşma riskinin olduğu yerlerde virüsten korunmak için büyük avantaj sağlamaktadır. Kişiler ellerini dezenfekte ederek virüslerin bulaşmasını büyük oranda engellemektedir. Elle basmalı dezenfektan makinelerine göre otomatik el dezenfektan makinası sağlık açısından ve virüsün bulaşmasını önleme noktasında çok daha faydalıdır. Elle basma makinalarında virüsün bulaşma ihtimali çok daha yüksektir. Sensörlü el dezenfektan makineleri toplu teması engeller ve bireylerin covid-19 gibi bulaşıcı hastalıkların aktarılmasını minimum seviyeye indirir.

Sensörlü El Dezenfektan Makinası Fiyatları

Sensörlü el dezenfektan makine fiyatları basmalı dezenfektan makinalarına göre daha yüksektir. Bu farkın oluşmasını içerisinde kullanılan sensör, motor, mikro çip  gibi malzemeler sebep olmaktadır. K-TEK olarak üretimini yaptığımız otomatik el dezenfektan makinası fiyatlarına Otomatik El Dezenfektanları sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Okulumuz bir eğitim kurumu olduğu için bu otomatik el dezenfektanı fiyatlarına çocuk esirgeme kurumu payı, okul payı, öğrenci payı da dahil edildiğini bildirmek isteriz.

Fotoselli El Dezenfektan Makinesi Kullanımı

K-TEK fotoselli el dezenfektan makinası kullanımı son derece basittir. Dezenfektan deposuna dezenfektanınızı koyup, fişini prize takmanız yeterlidir. Sıvı akıtma kısmının önüne elinizi getirdiğinizde otomatik olarak 1-2-3 saniye dezenfektan akıtmaktadır. Bu süreyi siz istediğiniz gibi ayarlayabilmektesiniz. Sensörlü el dezenfektan makinesi kurulumu ve kullanımı son derece kolaydır.

Fotoselli El Dezenfektan Makinesi Özellikleri

K-TEK fotoselli el dezenfektan makinası birçok özelliğe sahiptir. Yapılan arge sonuçlarına göre tasarlanmış ve üretimi yapılmaktadır. Geniş dezenfektan tankı, akıtma süresi ayarı, devrilmeye karşı geniş taban, istenildiği yere taşınabilmesi için taşınabilirlik gibi özellikler. Ayrıntılar aşağıda yer almaktadır.

K-Tek Sensörlü Dezenfektan Özellikleri
  • Logo kısmına istenilen kurum ve kuruluşun logosu yerleştirilebilir
  • Ayarlanabilir akıtma süresi
  • 1.9 LT sıvı dezenfektan tankı
  • Oval kesim ve metalik kenar kaplamalı
  • Yıkılmaya karşı geniş tabanlı
  • 220 V ile Çalışmaktadır
  • Tak çalıştır
  • 14 Kural yazılı

K-tek Otomatik El Dezenfektanı Sensörlü Fotoselli

İlginizi çekecek başka bir yazı

Çizgi İzleyen Robot

Paylaş:

150TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler Aynı Gün Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı